Tuesday, 30 April 2013

#GE13: NURUL IZZAH NAK KANTOIKAN SPR, TAPI SENDIRI TERKANTOI. Malulah @n_izzah! #TolakPR #Vote4BN #BetterNation

Hari ini undi awal dijalankan untuk PDRM, ATM dan isteri / suami mereka. Setiap orang yang mengundi dicalitkan dakwat kekal berwarna ungu di jari telunjuk sebelah kiri. SPR jamin bahawa hanya dakwat kekal digunakan. Namun sangat kasihan apabila ada dua malaun yang cuba untuk menjatuhkan kredibiliti SPR dengan percubaan menghilangkan dakwat yang telah dicalit pada jari pengundi. Biasalah, apabila tiada modal, kerja puak-puak ini memfirnah dan mencari kesalahan orang lain sahaja. Niat mereka mahu kantoikan SPR. Tapi kasihan, mereka sendiri yang kantoi menipu.




PKR Attempts To Prove Indelible Ink Can Be Removed Using Postal Voter
THE ATTEMPT FAILED! Whilst ink was partially removed, only 30-40% of the ink actually came off. THE REST OF THE INK ACTUALLY REMAINED ON THE FINGER, with the stain easily discernible by anyone examining whether a voter has voted at the polling centre. And this with considerable time and effort spent on removing the stain!
Of course, despite their failure, we expect PKR and their Pakatan chums will likely sensationalize and spin the whole matter. Note the pics here would of course show their 'heroes' and their attempt, however, the more important image is that of the finger STILL MARKED BY INK DESPITE THEIR EFFORTS!
More importantly for me are questions that their attempt leave unanswered such as:
1 - Why do they spend so much effort on discrediting the internationally acknowledged indelible ink method to ensure the sanctity of our votes when they should be focussing on getting votes, especially as both Tian Chua and Nurul Izzah are losing?
2 - Is this yet another symptom of their realising Pakatan is about to lose PRU13 and their preparing the excuse for their supporters and international backers?
3 - Uhmmm... How do we know the guy they did the test on really was a postal voter? And wouldn't SPR use a different colour come polling day?
Aiya, even these questions give me doubt whether these 2 Pakatan candidates deserve a vote! Focus on getting votes la, focus on what voters want! Not focus on excuses on why they might lose before ballots are even cast! - Blog Arkhamsyah Tan Sri Sanusi


Tak sangka kredibiliti PKR serendah ini. Sungguh tidak layak menjadi pemimpin. TERDESAK!

TOLAK PR!

BN for 

#GE13 KAPT (B) SHARUDDIN OMAR MERAGUI MOTIF NURUL IZZAH DAN KES DAKWAT KEKAL BOLEH DIBASUH - @N_IZZAH #TolakPR

Calon BN bagi kerusi P.112 Kuala Langat, Kapt (B) Sharuddin mengunjungi proses undi awal di TUDM Jugra awal pagi tadi


Timbalan Presiden Bekas-Bekas Tentera Malaysia (PBTM), Kapt (B) Sharuddin Omar menyifatkan tuduhan Naib Presiden PKR, Nurul Izzah sebagaimana dinyatakan dalam twitter beliau adalah suatu yang 'boleh dipertikaikan motifnya'.

Terdahulu, Nurul Izzah yang juga calon bagi kerusi P.121 Lembah Pantai telah menghantar satu tweet yang berbunyi seperti petikan gambar di bawah ini:


Kapt (B) Sharuddin memberitahu bahawa siapa-siapa pun boleh membuat sebarang laporan polis berkaitan proses undian termasuklah undian awal atau undi pos.

Tetapi perlulah diingat, kenapa pemimpin besar bertaraf naib presiden begitu bersungguh-sungguh membawa isu ini pada masa kini dan siasatan hendaklah dibuat secara menyeluruh termasuk hubungan anggota keselamatan yang didakwa meragui dakwat yang dikatakan boleh dibasuh dan hilang dengan pemimpin besar PKR yang begitu bersungguh-sungguh meninggalkan proses kempen di kawasannya sendiri semata-mata isu ini (dakwat dikatakan hilang setelah dibasuh).

Kecepatan Nurul Izzah serta Tian Chua sebagaimana yang didakwa oleh ramai pihak membawa isu ini ke balai polis seperti suatu yang sudah dirancang rapi dan 'ini agak memelikkan dan diragui', ujar Kapt (B) Sharuddin lagi.

"Tapi saya secara peribadi menyerahkan perkara ini kepada pihak-pihak berwajib seperti polis untuk menyiasatnya dan percaya mereka (polis) lebih arif dalam melakukan siasatan mereka dan tolong jangan dipolitikkan apa juga dapatan pihak berwajib nanti".

Kapt (B) Sharuddin Omar juga merupakan calon bagi kerusi P.112 Kuala Langat mencabar penyandang terdahulu, Abdullah Sani yang merudum geraf kempennya kerana sabotaj dari ahli parti PKR itu sendiri selain masalah bukan calon 'favorite' atau anak tempatan.

Abdullah Sani turut terpalit dengan imej menceraikan bekas isteri pertamanya demi mengahwini seorang ahli Serikandi PKR yang jauh lebih muda dan hampir sebaya dengan anak sulung beliau sendiri.

Pagi tadi, Kapt (B) Sharuddin Omar sempat mengunjungi Markas Tentera Udara DiRaja Malaysia (TUDM), Jugra bagi melihat proses pembuangan undi awal oleh anggota keselamatan di sana. 



TMS

PANAS #GE13: BEKAS PEMIMPIN PEMUDA DAP BONGKAR AGENDA KEJI DAP #PRU13 #TolakPR

Para pembaca, luangkan sedikit masa untuk melihat video di bawah. Bagi RMK, perkara ini penting untuk semua tahu. Tengok dahulu, kemudian terpulang kepada anda untuk menilaikannya. 


Semoga bermanfaat untuk semua.

Panas #GE13: KENAPA DR MAZLAN BERANI LAWAN ANWAR IBRAHIM DI PERMATANG PAUH? Pembongkaran Anak Beliau Sendiri #BetterNation #VoteForBN #TolakPR


Assalamualaikum sahabat-sahabat yang dikasihi. 



Setelah lama menyepi maka aku akan ceritakan sebab-sebab Dr Mazlan menentang DSAI. Ramai rakan-rakan yang baik hati, private message aku dan tanya kenapa lawan DSAI. Alhamdulillah cara yang baik dan Islami. Tapi aku terkilan dengan mereka yang secara terbuka menyerang dan mengkritik aku, tag di sana sini. Kot2 nak PM dulu ka tanya ka, dak pun. Tanpa menyelidik pun sebab kenapa lawan DSAI. 

Maka hari ini saya secara terbuka akan menceritakan kenapa kita perlu menentang DSAI. Dr Mazlan telah menggadaikan pekerjaan besar Naib Presiden Telekom Malaysia hanyalah demi menyelamatkan akidah ummat!

Anwar Ibrahim membawa bersamanya ideologi yang pelik, bercanggah dengan syarak. Maka kerana tiada siapa yang sudi untuk menentang beliau, maka Dr Mazlan lah yang menjadi ayam tambatan kepada ummat. Itu pun masih lagi yang menyerang beliau. Malah rakan-rakan aku dari PAS ada jugak yang taksub tu, kutuk Dr Mazlan, "kata dia ni memang tak suka Anwar lepastu UMNO guna la"..
Beradap la sikit.. tak boleh nak husnul zhon langsung.

Ni link blog kenapa kami tolak Anwar Ibrahim dan kenapa anda juga perlu tolak. Bukti turut disertakan. Khatam dulu baru balun aku dalam komen di bawah.

1. Anwar menentang keputusan Ulama Majlis Fatwa Kebangsaan dan Majlis Syura Ulama' PAS.http://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/anwar-ibrahim-lawan-keputusan-majlis.html

2. Anwar Ibrahim bawak pluralisme agama laitu Islam sama benar dengan agama lain. Bagi dia matlamat sama cuma jalan agama berbezahttp://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/pluralisma-agama.html

3. Anwar Ibrahim bawak liberalisme agama, laitu atas nama kebebasan bersuara, hina nabi pun tak apa, juga berkata sistem khilafah ni hanya tradisi pun tak pa, undang2 Islam ni hanya undang2 keluarga sahaja dan lain2 http://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/liberalisme-agama_27.html

4. Menerima anjuran program homoseksual sebagai salah satu perkara freedom of expressionhttp://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/membela-kaum-luth.html

5. Mengiktiraf negara haram Israel, bertentangan dengan fatwa ulama Malaysia dan dunia juga seperti Yusuf Qardhawi, Mustapha Mashoor, Wahbah Az Zuhaili dan lain-lain. http://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/mengiktiraf-negara-haram-israel.html

6. Menerima murtad sebagai perkara dibenarkan dalam negara atas nama freedom of religion.http://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/menerima-murtad-sebagai-konsep-dalam.html

7. Membela Salman Rushdie penulis buku yang menghina Rasul saw, atas nama kebebasan bersuara.http://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/terima-salman-rushdie-hina-islam-dalam.html

8. Merayakan upacara agama lain, melakukan perkara yang diharamkan dalam Islam.http://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/merayakan-upacara-agama-lain.html

9. Menipu seluruh rakyat lagi dan lagi dan lagi sehingga ke hari ini. http://sinarpermatangpauh.blogspot.com/2013/04/kasihanilah-anwar-yang-teraniaya.html


Orang seperti Anwar Ibrahim tidak layak menjadi pemimpin Pakatan Rakyat, berilah kepimpinan kepada orang baru pulak, pimpinan PAS lagi ramai yang tak menjual agama demi undi. Anwar Ibrahim tidak layak menjadi PM sekiranya PR menang. Dasar PKR sebagai parti paling banyak bertanding kerusi melebihi PAS, bukan bawa agenda Islam, bukan ada Majlis Syura, bukan dasar Islam pun. 

Serahkan yang hak kepada mereka yang berhak.

Kepada yang kata kita menentang Anwar sebab kita anti-anwar, itu salah sama sekali! Kita menentang ideologi, dasar mencabar akidah yang dibawanya. Ideologi ini sepanjang masa akan menjadi ancaman buat islam, dan hari ini ideologi ini bertopengkan manusia bernama Anwar Ibrahim. Persoalannya, siapakah yang sudi menentang beliau dan menjadi katalis dalam tindakan ini?? Dan siapakah yang akan berada di sebelah sana membela tindakan Anwar Ibrahim?

Sesiapa yang ada fikrah Islam yang jelas pasti akan memilih menentang Anwar Ibrahim, bukannya setakat sembang lebat nak buat Islam tapi berdiam diri soal siapa Anwar Ibrahim; seterusnya membiarkan Dr Mazlan dicaci dihina walaupun perbuatan ini untuk kebaikan Ummat.

Kepada yang kata kita bergabung dengan pihak yang zalim, aku nak habaq orang yang zalim ialah orang yang membiarkan Anwar Ibrahim menjadi pemimpin, membiarkan ummat dirosakkan akidah mereka oleh manusia ini.

Ini bukan soal gabung dengan sesiapa, tapi soal nak halang orang yang tidak layak menjadi pemimpin, ketua di negara kita. Berlambak lagi yang layak, nak pilih orang macam ni buat apa? Jika ada individu yang berakidah sebegini dalam PKR, PAS, bahkan UMNO sekalipun maka semua orang wajib menolak orang ini tanpa kira parti. 

Weight bertanding menentang Anwar Ibrahim tidak sama dengan weight menentang ahli biasa PKR. Kerana Anwar Ibrahim pemimpin PR, dan fikrah beliau akan dijadikan dasar negara sekiranya menang negara.

Takpayah cakap banyak. Kami bukan lawan PAS PKR tapi lawan figure yang bernama Anwar Ibrahim. Jangan dok ambik personal. Kawan2 aku yang PAS hampa dok kalut apa, kami bukan lawan PAS..PAS jugak untung kalau Anwar takdak, boleh PAS jadi kuat dalam PR. KALUT SUNGGUH.

Ni aku nak habaq mai, hampa khatam blog yang aku sertakan itu, lepas tu mai lah balun aku dan habaq benda kami buat ni betul atau salah! 
Tak percaya lagi blog tu, pi jumpa ustaz-ustaz, bagi link blog tu suruh depa baca, dan tanya betui dak tindakan Dr Mazlan lawan Anwar?

Satu lagi, yang dok bubuh kesalahan konon ada ahli UMNO hina Nik Aziz kata kafir la, buat video seks konon Mustafa Ali la, apa kaitan dengan Dr Mazlan? 
Boleh dak aku kata ahli PAS yang kata ahli UMNO kafir, tu Ustaz Hadi yang salah? Boleh ka? Aku nak bagi cayaq sikit otak jumud tu.

Akhlak ahli UMNO atau ahli PAS yang berjuta-juta orang mana boleh nak sama dengan Dr Mazlan atau Tuan Guru Haji Hadi. Ini tanggungjawab semua untuk dakwah, bukan bubuh kesalahan atas mana-mana pihak. Buang la sifat taksub tu...

Yang dok share sana sini konon Anwar dihina dimaki la dipenjara ditelanjangkan la apa, ya kita kesian kalau benda itu benar; tapi itu masih tidak menghilangkan kebenaran yang dengan akidah dia ni. Kalau Anwar jadi pemimpin negara dan dibawa bersamanya ideologi yang pelik dan bercanggah dengan syarak untuk dijadikan polisi negara, siapa nak tanggung? Maka haram untuk kita memilih beliau. Awat kalau kesian kat dia, dia jadi layak memimpin?

Takkan la kriteria layak nak jadi pemimpin itu kena buat orang kesian kat kita.

Ni orang yang fikrah Islam yang jelas, dia tak akan biaq orang macam Anwar ni jadi pemimpin. So something to ponder- pihak mana yang angkat Anwar jadi pemimpin? Parti UMNO ka? Dr Mazlan kena caci maki berkandaq, yang konon 'fikrah jelas' tu diammm ja, biaq kami kena maki.

Hampa sedaq dak kalau Dr Mazlan tak ambik tanggungjawab lawan Anwar dan Anwar menang dalam pilihanraya, dia jadi PM dan jadikan ideologi yang bercanggah islam tu dasar negara, hampa yang undi dia, hampa yang 'fikrah jelas' tu tanggung la dosa sebab mendiamkan kebenaran, seperti firman Allah dalam surah Al Baqarah ayat 42 "Dan janganlah kamu mencampurkan kebenaran dan kebatilan dan jangan kamu sembunyikan kebenaran itu sedang kamu mengetahuinya".

Yang kata Dr Mazlan gila duit la apa, dia tu dah VP TM kot, tak payah susah2 dah cari kerja lain, gaji dah berlambak pun, nak pi turun menghadap caci maki hampa ni buat apa. Yang pembangkang yang kata Dr Mazlan lapaq kontrak kerajaan lepas pilihanraya, bukankah hampa yang kata Kerajaan BN akan jatuh, oleh itu memang tak cerdik la sapa yang pi bertanding time ni, baik duduk diam2 kat Telekom, takdak caci maki. Orang dah berkorban jiwa raga hampa dok kutuk Dr Mazlan.


Takpala... kami buat demi Islam. Allah jugak yang nak judge kami di akhirat. Bukannya manusia mana2 yang hina Dr Mazlan tu.. 
Semoga Allah beri kefahaman Islam kepada semua, kemaafan kepada yang menghina, dan rahmat ke atas rakyat Malaysia. Aaameen inshaAllah. 

Wallahua'lam.
Ahmad Uzair Mazlan 
Anak Dr Mazlan

p/s: sila share beramai-ramai termasuklah kepada mana-mana ustaz jika tidak yakin.



Sumber: MFC

PANAS! UPDATE SKANDAL MUSTAPHA ALI: BIODATA WANITA SIMPANAN STOPA ALI DIDEDAHKAN! #TolakPR


Evergreen Scot Pine Condominium, Selangor

Nama Wanita Simpanan Mustapha Ali: Aishah Baby Binti Badar....
Alamat Kondo : BLOK D, TINGKAT 2, NOMBOR 3, D-2-3
Nama Kondo: EVERGREEN SCOT PINE CONDOMINIUM,SELANGOR.
Rumah Keluarga : Lorong Durian Sakat, Bandar Baru Sg. Long, Kg. Jawa, Klang.
Jenis kereta : Toyota Wish
Nombor Kenderaan: WSE 2512
Wang Pungutan Derma Dalam Sampul Putih

Sebulan Mustapha Ali Bayar Tetap : RM3,000 - RM5,000 SEBULAN
Akaun Bank : Bank Tempatan Dalam Negeri.

***Sebahagian angka di alamat di atas tidak dilengkapkan untuk menjaga keselamatan Wanita Simpanan Mustapha Ali, kita takut Mat Sabu yang kaki seks tu pun nak rasa juga. Kami tidak akan melayan permintaan alamat penuh beliau walaupun anda penuhkan inbox kami. 


Alkisahnya begini, 
Pada awal video klip itu, Mustapha Ali kata "I call, I message U tak jawab..."

Suami isteri kalau nak main kena call dulu ker? Kena book hotel ker? Suami tunggu dalam bilik, isteri tekan door bell macam call girl kan kan??? Kalau dia isteri Mustapha Ali tunjukkanlah tunjukkanlah tunjukkanlah...

Lepas main satu round, kena urut satu badan.? Selesai semua Mustapha bagi duit, main dengan isteri kena bayar ker? Ambil duit dalam sampul, duit Derma Memali kah?

Pada penghujung video klip ini pula, wanita yang menjadi bahan belasahan Mustapha Ali update status perbelanjaan wang, dia akan buat bayaran untuk beli machine dan pindah rumah. Wanita ini juga ada menyebut mengenai nak buka Car Wash bersama Mustapha Ali.


Pindah rumah...? Jadi perempuan simpanan Mustapha Ali ker..?

Lihatlah 'taste' selera pimpinan tertinggi PAS, wanita pakai jeans ketat, baju seksi tidak bertudung, rambut pula 'blonde'. Tak ada langsung ciri ciri 'dress code' Muslimah PAS.

Sumber: MyMassa

Monday, 29 April 2013

PANAS #GE13: TIDAK MUNGKIN DR. YUSUF QARDAWI TULIS SURAT KEPADA KAKI SEKS - MUFTI #TolakPR #PRU13




BUKAN KARPAL SAJA SURUH ANWAR BERTAUBAT,
MUFTI TURUT SURUH ANWAR BERTAUBAT

Prof. Dr. Yusuf Qardawi, seorang ulama besar Mesir yang tidak asing kepada umat Islam di Malaysia. Beliau seorang yang dihormati kerana ilmu agamanya, kredebilitinya dan disiplin ilmu yang tinggi.
Dalam keadaan terdesak, Anwar Ibrahim telah berjumpa Dr. Yusof Qardawi untuk meminta sokongan dan mengadu kononnya dia dianiaya, maka tanpa menyiasat penipuan Anwar itu, berkatalah Dr. Yusof Qardawi secara umum bahawa orang yang teraniaya perlu ditolong.
Kita harus ingat Anwar bukan fasih berbahasa Arab, kalau hendak dibandingkan dengan Dato’ Nasharudin Mat Isa bagai langit dengan bumi. Selepas menipu Dr. Yusuf Qardawi, maka dicananglah kononnya Dr. Yusof Qardawi menyokong Anwar walhal kenyataan Dr. Yusof Qardawi itu merujuk kepada sesiapa sahaja yang teraniaya secara umum. Betullah dalam kes mangsa-mangsa Anwar, memang benar iaitu mangsa-mangsa seks Anwar telah teraniaya dengan wang ringgit Anwar dan janji-janji Anwar!
Setelah mengetahui pembohongan Anwar, Dr. Yusof Qardawi membuat kenyataan tegas bahawa beliau tidak menyokong Anwar, sebaliknya Dr. Yusof Qardawi memberi Sokongan Terbuka kepada Najib Razak sebagai Perdana Menteri. Baca di sini http://www.theaustralian.com.au/news/world/islamic-scholar-supports-najib-razak/story-e6frg6so-1226595911018


KENYATAAN AKHBAR PROF. DR. YUSOF QARDAWI MENYOKONG DS NAJIB SEBAGAI PM, BUKAN ANWAR.
Anwar Ibrahim ditinggalkan ramai sahabat bertaraf ilmuan seperti Dr. Chandra Muzaffar kerana kegiatan seks Anwar yang luar biasa (http://ww2.utusan.com.my/utusan/special.asp?pr=PilihanRaya2013&pub=Utusan_Malaysia&furl&Pilihan_Raya/20130427/px_12/Tabiat-seks-punca-Chandra-tinggalkan-Anwar).
Begitu juga ilmuan lain seperti Ustaz Ismail Mina, Dato’ Dr. Hassan Ali, Dato Nasharudin Mat Isa, Mufti Perak, Dewan Ulama PAS, Majlis Syura PAS malah tokoh-tokoh agama di dalam PAS sendiri menolak Anwar sebagai Perdana Menteri. Mereka mahukan Hj. Hadi Awang sebagai Perdana Menteri sekiranya Pakatan menang (Rujuk Konvensyen PAS).

Anwar Cipta Surat Palsu Dr. Yusof Qardawi
Selepas kegagalan membeli Saiful Bukhari, juga gagal membawa orang Thai kononnya seiras dengan wajahnya, juga gagal mendapatkan sokongan PAS untuk menerimanya sebagai PM, dalam keadaan terdesak Anwar mencipta satu lagi pembohongan maha besar iaitu menipu surat Palsu Dr. Yusof Qardawi! Anwar sanggup menipu siapa saja hatta Ulama!
Apakah Dr. Yusof Qardawi boleh menerima seorang pejuang LGBT, bolehkah Dr. Yusof Qardawi menerima seseorang yang mempermainkan Kalimah Allah yang suci, Apakah Dr. Yusof Qardawi boleh menerima seorang yang kaki seks, logikkah Dr. Yusof Qardawi menyokonh Anwar yang membela si Murtad Lina Joy.Sudah tentu dalam keadaan terdesak Anwar sanggup menipu siapa sahaja termasuk Dr. Yusof Qardawi dan rakyat Malaysia.
Pada 25 Febuari 2013, semasa pelancaran Manifesto Pakatan Rakyat, mereka bergaduh lagi di mana PAS dan Haji Hadi Awang tidak mahu dan tidak bersetuju dengan pernyataan “Anwar sebagai PM Pakatan Rakyat”. PAS dan Haji Hadi Awang tidak mahu tandatangan deklarasi dan perjanjian Anwar sebagai PM kerana mereka sendiri menolak kaki seks menjawat jawatan PM!.
Malah Dewan Ulama PAS dan Majlis Syura PAS iaitu dua badan tertinggi dalam PAS, menolak Anwar sebagai PM dan mereka tetap dengan pendirian mahukan Haji Hadi Awang sebagai Perdana Menteri. Dalam satu pertemuan tertutup, Haji Hadi Awang dilapor berkata,  “Pemimpin tertinggi PAS itu mengatakan ‘haram’ bagi Anwar untuk meminta jawatan perdana menteri,” (Sumber:Utara News).
Sebab Prof. Dr. Yusof Qardawi Tolak Anwar
Bagaimana Dr. Yusof Qardawi seorang ulama tersohor boleh menerima seorang manusia kaki seks yang telah membalun bukan sahaja wanita Melayu Islam, tetapi juga wanita Portugis Melaka, China Doll, malah lebih dasyat lagi lelaki pun ditaroknya sebagaimana dialami oleh seorang Driver bernama Azizan Abu Bakar, adik angkat lembutnya Sukma Darmawan, tukang bancuh kopinya Saiful Bukhari, malah Rahimi Osman budak pejabatnya pun hampir diliwatnya kata Rahimi sebelum dia cabut meninggalkan Anwar.(Rujukan:AIDC)
Ulama Dr. Yusof Qardawi menentang keras serangan Israel ke atas Palestin khususnya Semenanjung Gaza, walhal Anwar terang-terang menyokong kuat segala kepentingan Israel di dalam dunia. Kata Anwar, “I support all efforts to protect the security of Israeli’(Wall Street Journal). Hingga ke hari ini Anwar tidal pernah menarik balik sokongannya ke atas Israel yang telah membunuh jutaan umat Islam di Palestin!
Ternyata Anwar terdesak dan desperate untuk melakukan apa sahaja, termasuklah membuat surat Palsu Dr. Yusof Qardawi! Apatah lagi selepas Anwar gagal membawa masuk konon lelaki Thai yang seakan-akan wajahnya baru-baru ini. Menjelang 5 Mei 2013, Anwar akan melakukan apa sahaja hatta menulis surat Palsu Dr. Yusof Qardawi.
Dr. Yusof Qardawi amat benci kepada musuh-musuh Islam yang memainkan peranan di belakang tabir seperti Pertubuhan-pertubuhan Yahudi di Amerika dan di Jerman. Namun siapa tidak kenal Anwar menjadi ahli kepada barua-barua Yahudi, apakah kamu fikir Dr. Yusof Qardawi akan memberi sokongan kepada Anwar yang didalangi Yahudi dan Nasrani.












DALAM KEADAAN TERDESAK, ANWAR TERBANG KE AMERIKA MEMUJUK YAHUDINYA YANG MARAH KEPADANYA
Anwar adalah ahli International Crisis Group (ICG) yang dinaungi Woodrow Wilson International Center sebuah NGO agung Yahudi yang melancarkan Deklarasi Belfast. Deklarasi ini memberi sokongan untuk membina Negara Haram Yahudi di atas tanah Palestin dan akan menyerang siapa-siapa yang mengkritik Yahusi dan Israel.
Fikir secara Islam, apakah Dr. Yusof Qardawi tergamak member sokongan kepada Anwar sedangkan dia tahu Anwar adalah proksi Yahudi dan Israel? Anwar menyokong Deklarasi Belfast itu, sebab itulah Anwar mempertahan Israel!

Dr.Yusof Qardawi Doakan Najib
Tindakan ulama terkemuka dunia Islam, Prof. Dr. Yusuf Al-Qaradawi menulis surat penghargaan beliau kepada Perdana Menteri, Dato’ Seri Najib Tun Razak sebagai respons dan pengiktirafan di atas keberanian PM melawat Semenanjung Gaza, Palestin sesungguhnya mengejutkan ramai pihak (11 Mac 2013).

Dalam permulaan surat itu, tanpa berselindung Al-Qardawi memanjatkan doa memohon kepada Allah S.W.T semoga terus mengurniakan keberkatan serta rahmat kepada Dato’ Seri Najib dalam melaksanakan tanggungjawab demi mencapai matlamat kemajuan, kestabilan dan keselamatan rakyat Malaysia dan global.

Anwar Cetak 1 Juta Surat Palsu Dr. Yusof Qardawi
Kepada seluruh umat Islam di Malaysia, ternyata surat yang sedang diedarkan oleh PKR itu adalah palsu dan penipuan untuk memaksa rakyat mengundinya. Dr. Yusof Qardawi tidak mungkin menyokong pelaku seks edict apatah lagi Anwar terang-terang berkata “I support all efforts to protect security of Israel”! Ianya bertentangan dengan sifat ilmuwan dan kredebiliti Dr. Yusof Qardawi.

Kita di Kelantan, dan menyeru kepada seluruh umat Islam di Malaysia, supaya “jangan undi Anwar, jangan undi PKR kerana di belakang mereka ialah Yahudi, Israel, Karpal Singh, Lim Guan Eng, Lim Kit Siang, Norman Fernandez yang kesemuanya satu pakej untuk menjatuhkan Islam dan Aqidah ummah”.

Semalam di Kuantan, satu Malaysia terkejut bila Haji Hadi Awang dalam acara Simbolikmemberi sokongan kepada Calon Bebas, dan Menolak Calon PKR/Anwar di Damak. Fahamilah signal Hadi Tolak Anwar!

Fahamilah, Dr. Yusof Qardawi telah ditipu Anwar. Majlis Syura dan Dewan Ulama PAS menolak Anwar, Haji Hadi Awang menolak PKR. Kita kini bersatu menolak Anwar dan PKR. Jangan tunggu lagi, mari kita bersama-sama tolak PKR tolak DAP tolak Anwar. Selamatkan maruah Ulama Dr. Yusof Qardawi dari ditipu lagi oleh Anwar Ibrahim.

KOTA BHARU, KELANTAN.
29 April 2013.


#GE13: KENAPA ADA GAMBAR BESAR NIK AZIZ DALAM SURAU?! #PRU13 #TolakPR


SALAH satu ajaran SYIAH yang dipraktikkan oleh penyokong puak PAS. Gambar sebesar alam diletakkan di surau tempat mereka bersolat mengadap Allah. Siapakah yang lebih mereka muliakan sebenarnya?

Rasa-rasa apa persamaan PAS dengan para penyokong Syiah berketuakan Ayatollah Khomeini yang dipuja-puja seperti juga Nik Aziz yang sekarang ini dilihat semakin melampau dipuja oleh puak mereka.

Penganut agama Islam Syiah kah mereka ini?


Kredit: TMS dan JawaBernam 

RMK: Rasanya tak perlulah terlalu taksub kepada pemimpin kot. Pemimpin bukan tuhan.

Gempar #GE13: Kerajaan PAS Kelantan Tak Pernah Serius Dalam Melaksanakan Hudud. Kenapa? #TolakPR #ManifestoBukanJanji

Jumaat lepas, RMK menunaikan solat Jumaat di sebuah masjid di Shah Alam. Pada hari tersebut isu hudud ini menjadi bualan hangat para jemaah. Disebabkan itu, RMK merasa terpanggil untuk menulis sedikit mengenai isu ini kerana sememangnya hudud tak pernah lekang dari menjadi topik perbincangan dan perdebatan ahli politik mahupun masyarakat tempatan, lebih-lebih lagi menjelang PRU13 yang bakal berlangsung 5 Mei ini.

Dalam perbincangan topik ini, ada yang membandingkan hukuman hudud dan hukuman Akta 559 Kesalahan Jenayah Syariah. Risalah ini diedarkan kepada jemaah Jumaat lepas:



RMK fokuskan perbincangan ini kepada kerajaan PAS Kelantan kerana merekalah yang suatu ketika dahulu lantang memperjuangkan agar hudud dilaksanakan. Walau bagaimanapun, sehingga hari ini hudud tidak atau masih belum dilaksanakan di negeri itu. Kenapa?

Kerana prosedur ke arah pelaksanaan hudud dijalankan kerajaan PAS Kelantan separuh jalan sahaja seolah-olah mereka tidak serius dalam hal ini.

Prosedur melaksanakan undang-undang syariah dalam negeri:
1 - Perkara pertama yang perlu kerajaan negeri lakukan adalah memberikan usul ke Dewan Undangan Negeri (DUN), yang mana kerajaan PAS Kelantan telah lakukan.
2 - Kedua, DUN perlu meluluskan usul tersebut. Ini juga telah berlaku. Kelulusan telah diberi oleh DUN Kelantan dengan majoriti pada tahun 1993.
3 - Mendapat perkenan daripada sultan. Ini juga sudah. Sultan Kelantan telah memperkenankan usul tersebut.
4 - Merangka draf pelaksanaan. Ini belum dilakukan.

Di sini kesilapan kerajaan PAS Kelantan mula dilihat. Kerajaan negeri Kelantan perlu merangka draf pelaksanaan undang-undang syariah itu, sebagai contoh, cara melaksanakan hukum sebat, sebesar mana rotan yang akan digunakan dan pisau jenis apa untuk laksanakan hukuman potong tangan untuk kesalahan mencuri. Sehingga ke hari ini, kerajaan PAS Kelantan tidak pernah merancang atau membuat draf pelaksanaan tersebut. Mengapa berhenti di sini? Bukankan mereka serius dalam perjuangan melaksanakan hukuman hudud?

Enakmen jenayah syariah (II) tidak boleh digazetkan selagi draf pelaksanaan tidak dibuat oleh kerajaan negeri. Kuasa Mahkamah Syariah terletak di bawah kerajaan negeri. Semua perkara berkaitan Islam adalah di bawah kerajaan negeri dan bukan kerajaan pusat. 

Hukuman Akta 559 Kesalahan Jenayah Syariah (Undang-undang Kerajaan Malaysia) hanya berkuatkuasa di Wilayah Persekutuan sahaja dan bukan kerajaan negeri. Walau bagaimanapun, kerajaan negeri boleh meminda hukuman tersebut selepas diperkenankan sultan negeri masing-masing bagi menggantikan hukum undang-undang sivil sedia ada.

Apa yang berlaku di Kelantan adalah, kerajaan pusat telah menghalang undang-undang syariah tu dilaksanakan. Ini kerana kerajaan pusat mengisytiharkan bahawa kerajaan PAS Kelantan mengelirukan umat Islam di negara ini apabila menyatakan perlembagaan negeri akan ada dua undang-undang jenayah iaitu undang-undang jenayah sivil dan undang-undang jenayah syariah. Kerajaan pusat menegaskan hanya perlu ada satu undang-undang jenayah sahaja iaitu sama ada sivil atau syariah. Ini bertujuan mengelakkan krisis perundangan.

Tidak cukup dengan itu, kerajaan PAS Kelantan mengelirukan sekali lagi apabila menyatakan undang-undang jenayah syariah adalah untuk orang Islam dan undang-undang jenayah sivil adalah untuk orang bukan Islam.

Isu-isu ini menunjukkan kerajaan PAS Kelantan tidak ikhlas dan sememangnya tidak berhasrat untuk melaksanakan undang-undang jenayah syariah di negeri itu.

Kenyataan Timbalan Mursyidul Am PAS Dato' Haron Din bahawa undang-undang hudud akan dilaksanakan sekiranya pakatan membentuk kerajaan pusat adalah satu pembohongan kerana draf pelaksanaan undang-undang jenayah syariah di Kelantan pun tidak pernah dibuat.

PAS tidak mampu melaksanakan undang-undang jenayah syariah sebagai undang-undang syariah utama di negara ini kerana PAS hanya bertanding 70 kerusi daripada 222 kerusi parlimen sedangkan untuk membentuk kerajaan memerukan 112 kerusi dan untuk meminda perlembagaan 148 kerusi. Selain itu, DAP dan PKR secara terbuka menolak pelaksanaan undang-undang jenayah syariah sekiranya PR membentuk kerajaan pusat.

Wallahualam.

#GE13: ANWAR IBRAHIM LETAK CALON SAMSENG DI DUN BUKIT MELAWATI, KUALA SELANGOR? #PRU13 #TolakPR



Inilah dia samseng yang diketengahkan oleh Parti Pakatan Rakyat untuk bertanding sebagai Wakil Rakyat untuk penduduk DUN Bukit Melawati kerana mereka sudah tiada lagi calon yang sesuai dan layak untuk mewakili mereka.

S. Manikavasagam yang pernah menjadi Ahli Parlimen Kapar pada penggal yang lepas yang sememangnya dikenali sebagai "Gangster" yang suka membuat kacau sesuka hatinya.

Kita bukan menuduh tetapi berdasarkan rekod yang ada sepanjang "gangster" ini memerintah di Parlimen kapar terlalu banyak kejadian-kejadian buruk yang berlaku hingga menyebabkan kehilangan nyawa.

Pembantu peribadi Manikavasagam yang mati dipukul sebagai contoh, ramai yang tidak mahu mengaitkannya tetapi jika dinilai dari sudut lain mesti ada sebabnya kerana budaya samseng yang dibawa oleh Manikavasagam di kawasan itu sudah menjadi "trend" dan mungkin kerana itu ramai yang besar kepala hingga boleh mencetuskan ketegangan.

Dalam kejadian lain di Kapar, Seorang penceramah telah dihalang dari meneruskan ceramahnya oleh 2 lelaki  India dan akibatnya 2 lelaki India tersebut telah ditahan polis dan telah didakwa di Mahkamah Majistret Klang di bawah Akta 506 Kanun Keseksaan kerana mengugut penceramah tersebut.

Manikavasagam kemudiannya bermati-matian mempertahankan 2 samseng berkenaan dan menuduh BN sebagai dalang kejadian dengan mengaitkan dengan pelbagai lagi tuduhan.

Persoalannya mengapakah Manikavasagam beria-ia mempertahankan 2 orang samseng berkenaan jika dia tiada kaitan dan seharusnya dia sebagai pemimpin patut menegur dan menghentikan kegiatan samseng di kawasannya itu.

Selain itu Manikavasagam juga terlibat dengan banyak lagi kes yang menunjukkan yang dia besar kepala dan hebat kononnya.

Rakyat Kapar sudah menolaknya dan kini "samseng" ini telah dicampak ke Kuala Selangor untuk bertanding di DUN Melawati.

Mengapa Seorang Ahli Parlimen yang hebat perlu bertanding di DUN yang kecil di Kuala Selangor jika dia tidak mempunyai masalah..

Mengapa Anwar meletakkan calon yang sudah dikenali sebagai samseng dan apakah muslihatnya?

Nantikan sambungan dan mengapa Manikavasagam dicampak ke Kuala Selangor dengan penuh kehinaan...


Sumber: TMS

PANAS #GE13!: [MAKSIAT PART 1] MALU BESAR! CALON DUN KOTA ANGGERIK KANTOI DALAM RUMAH URUT!!? #PRU13 #SayangiSelangor #TolakPR



Kalau tidak menipu dan kaki fitnah, maka tidak layaklah orang itu bergelar pemimpin pakatan haram. Walaupun raut wajah nampak macam orang baik, namun demi meraih sokongan beliau sanggup menipu rakyat di Shah Alam.

Pemimpin yang dimaksudkan adalah calon PKR di DUN Kota Aggerik (N.040), Yaakob Sapari yang juga Exco kerajaan negeri Selangor.

Beliau mengambil kesempatan pada hari jumaat untuk mengedar risalah berbaur fitnah di masjid-masjid dan surau-surau sekitar Shah Alam pada semalam. (gambar di bawah)

Dalam risalah itu melaporkan satu kenyataan oleh Yaakob Sapari dengan tajuk - "Tiada satu pun rumah urut di Kota Anggerik - Dr Yaakob Sapari". Laporan itu merupakan satu penipun maha dahsyat kepada rakyat di Shah Alam.

Risalah itu melaporkan bahawa, pendedahan kononnya kerajaan Selangor mengeluarkan lesen rumah urut adalah tidak benar dan menuduh pula Barisan Nasional (BN) sengaja menipu rakyat. Siapa tipu siapa?

Sebaliknya Yaakob Sapari dengan sombong mencabar BN untuk membawanya sendiri ke rumah-rumah urut yang dimaksudkan seperti dilaporkan dalam risalah itu. Berikut adalah petikan dalam risalah tersebut:

"Di Kota Anggerik ini, saya cabar mereka (BN dan Umno), untuk bawa saya ke rumah urut dimaksudkan. Saya nak tengok sendiri," katanya ketika ditanya mengenai dakyah BN bahawa kerajaan Pakatan Rakyat hanya pandai 'buat rumah urut'.

Jadi, demi menegakkan kebenaran, penulis akan dedahkan kesemua rumah-rumah urut yang terdapat di dalam kawasan DUN Kota Anggerik. Penulis akan pastikan, Yaakob Sapari diheret ke rumah-rumah urut itu.

Berikut adalah senarai rumah-rumah urut di N.040 - DUN Kota Anggerik

Lokasi rumah urut di Seksyen 15, Shah Alam 
(PDM108/40/13 - Seksyen 15 &16)



Lokasi: Dataran Automobil, Seksyen 15. Jarak hanya 1km dari Masjid Negeri, Shah Alam.

Lokasi rumah urut di Setia Alam 
(PDM108/40/01 - Setia Alam)





Lokasi: Jalan Setia Prima C U13/C, Jalan Setia Prima A U13/A, Jalan Setia Prima K U13/K, Jalan Setia Prima Setia Prima N U13/N

Lokasi rumah urut di Taman Berkeley (PDM108/40/16 - Taman Berkeley)
Status: Bakal didedahkan 

Lokasi rumah urut di Bukit Raja 
(PDM108/40/17 - Mutiara Bukit Raja)
Status: Bakal didedahkan

Lokasi rumah urut BB Klang 
(PDM108/40/22 - Bandar Baru Klang)
Status: Bakal didedahkan

Bersambung, nantikan pembohongan calon PKR N.040, Yaakob Sapari dalam siri pendedahan PART 2.


Kredit: TMS dan Shah Alam Rebels


RMK: Baik punya penipuan daripada PKR!