Friday, 19 April 2013

BN Selangor Dah Cuak! PULUHAN RIBU GEMPUR DATARAN SHAH ALAM UNTUK DENGAR #ManifestoBukanJanji PAKATAN HARAM! #GE13 #PRU13


Gila gempak!


Tapi sayang. Atas tu gambar hiasan sahaja. Ini laporan sebenar dari blogger CTS:


Anda boleh menipu orang sekali, tetapi anda tidak boleh menipu orang berkali-kali. Itulah falsafah atau kata-kata hikmah yang selalu kita dengar. Jam menunjukkan pukul 9.30 malam. Majlis bermula sejak Maghrib lagi. Pelbagai acara terhidang namun majlis tetap suram.

Tidak seperti pembentangan Akujanji Janji Ditepati Barisan Nasional, yang dihadiri ribuan orang semalam, majlis pembentangan "Manifesto Bukan Janji" Pakatan Haram gagal menggamit kehadiran Rakyat Selangor. Apakah Rakyat Selangor sudah muak? Apakah Rakyat Selangor tidak sanggup ditipu lagi?

Cita-cita juak-juak Anwar Ibrahim ini amatlah tinggi. Hendak buat majlis perbentangan manifesto pun diadakan di Dataran Shah Alam. Lihatlah gambar-gambar yang CTS ambil. Berapa kerat orang yang datang? Semoga istiqamah Rakyat Selangor menolak Pakatan Haram Selangor diterjemahkan di peti-peti undi pada 5 Mei 2013 nanti. Ini kalilah, In Sha Allah.

RMK: Steady rakyat Selangor. Gambar menceritakan segalanya. Rakyat dah muak dengan drama pakatan haram. Cukup 5 tahun kita ditindas dan ditipu oleh mereka. Bangkit 5 Mei ini!

3 comments:

  1. salam..ehh saya ada kat sana tapi nie gambar masa baru tu nak start,masa waktu sebelum solat maghrib..toksh nak membohong sangat lah kalo iya pun.fitnah lebih teruk dan hina dari membunuh.. lagi 1 nampak sgt kemah 0,sebab calon2 xdtg lagi,event nie mula kul 9 malam wahai si pengarang fitnah.screen pun xkeluar montaj pape lagi..jari yg ada allah kurniakan untuk guna buat kebenaran, awak buat cmnie xtakut balasan allah ke? skrg akhir zaman,nak di balas kalau sekejap je..semoga mendapat hidayah dari allah swt..insaflah..jgn menambah dosa yg ada,kalo xsuke pembangkang xpayah menabur fitnah..

    ReplyDelete
  2. Saya skong DSAI!

    ReplyDelete
  3. der... kalau yer pun nak buruk orang pakai otak sket... ini pulak tidak... kuno sangat nih... rakyat dah muak la sangat,,, stfu der...

    ReplyDelete