Wednesday, 17 April 2013

[Video] PANAS! SKANDAL TERESA KOK DIDEDAHKAN BEKAS PEMBANTU PERIBADINYA SENDIRI #GE13 #PRU13 #TolakPR


Biadap.

RUPANYA selama memerintah kerajaan Selangor dalam 5 tahun ini, pelbagai rompakan telah dilakukan oleh puak pakatan haram ini. Khalid ternyata hanyalah sebagai boneka kepada DAP untuk menyembunyikan segala perilaku rompak, samun dan rampas harta rakyat negeri Selangor.

Berita gempar yang baru disampaikan tentang Teresa Kok berkenaan salah laku dengan mengambil deposit bernilai RM5000 untuk memberi bantuan kepada ibu tunggal di Selangor. Tony Tan turut mendedahkan yang Teresa Kok juga menaikkan harga lesen tapak pasar malam MPAJ dari RM48 setahun kepada RM298 kepada rakyat Selangor yang hendak berniaga. Satu lagi isu tentang kepincangan Teresa Kok ini adalah dengan menaikkan denda pengubahsuaian kedai dari RM3000 kepada RM12000 bagi satu-satu kesalahan. 

Apa lagi yang boleh kita harapkan dari kerajaan seperti ini? Sudah 5 tahun rakyat Selangor dibelenggu dengan pelbagai masalah rakyat yang tidak pernah diselesaikan. Tukar kerajaan Selangor sebelum terlambat. 


Saksikan juga pendedahan yang dibongkarkan oleh bekas pemandu peribadi Teresa Kok ini. RMK: Kebelakangan ni banyak pula pendedahan terhadap si Teresa Kok ni. Sebelum ini berkenaan projek RM 1 bilion yang beliau 'settle' dalam masa 8 hari [baca sini]. Tak sangka selama ni dia berlakon saja yang lebih. Memang tak boleh harap. Nak undi lagi orang macam ni? 5 tahun kena tipu beb.

No comments:

Post a Comment