Wednesday, 24 April 2013

Panas #GE13: Khalid Samad Hilang Suara Ketika Berceramah kerana Kecut Perut dengan Zul Noordin? #TolakPR #BetterNationAkibat terlalu asyik memaki hamun dan menfitnah Zul Noordin. Khalid Samad tiba-tiba hilang suara dan tidak lagi menjerit-jerit dalam ceramahnya.

Itulah yang berlaku dalam ceramahnya malam tadi, namun tetap meneruskan ceramah sambil menyifatkan ketiadaan suara beliau adalah tanda kemenangan awalnya kerana beliau tidak perlu bercakap banyak untuk menghadapi Zul Noordin di Shah Alam.

Itulah gelagat Khalid Samad yang tidak pernah sedar diri dan masih berlagak sombong serta angkuh. Mungkin balasan tuhan kerana banyak makin hamun dan fitnah pemimpin Barisan Nasional (BN).

Semoga cepat sembuh wahai Khalid Samad, supaya Debat Perdana antara kamu dan Zul Noordin jadi kenyataan.
RMK: Zul Noordin gentleman dah minta maaf kepada kaum India atas keterlanjuran beliau 10 tahun dulu. Beliau dah sedar, kita semua boleh lupakan semua tu. Sekarang fokus adalah kepada mengalahkan Khalid Samad dan merampas kembali Shah Alam dari pakatan. Zul Noordin for Shah Alam! Khalid Samad dah gerun la tu. Hehehe.


BN for


1 comment:

  1. layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete