Wednesday, 27 February 2013

KUKUBESI MENGAMUK HASIL KARYANYA DIJADIKAN BAHAN MEMFITNAH OLEH CYBERTROOPER PEMBANGKANG
KECOH !!!!! 

Kuku Besi pencinta seni fotografi mengamuk apabila,hasil karyanya diguna pakai oleh cybertrooper pembangkang untuk dijadikan bahan politik pembangkang tanpa meminta izin dari pemilik sebenar hasil karya tersebut. 

Sungguhpun telah dinasihatkan oleh KUKUBESI sendiri untuk tidak menggunakan hasil karyanya didalam arena politik, namun nasihat tersebut tidak diendahkan oleh cybertrooper tersebut. Nasihat tersebut jelas diberikan oleh Kukubesi kepadanya didalam mesejnya secara terus kepada pemilik akaun FB yang bernama KING JASON.

Apa yang lebih MEMANASKAN keadaan lagi apabila hasil tersebut diubah WATERMARKnya yang asli iaitu KUKUBESI kepada namanya sendiri. Ini lah hakikatnya para bloggers dan cybertroopers pembangkang. Merampas, menciplak itu perkara biasa pada mereka. Demi perjuangan parti mereka ,sanggup lakukan apa sahaja asalkan mereka nampak BAGUS!!! NAMPAK HEBAT!!! Sedangkan mereka adalah umpama TIN KOSONG sahaja. 

[Sumber: Talk With Hand]
[Kredit  : Headbomb]


RMK: Nak buat, sebar fitnah guna idea sendiri la bro. Tak gentleman la ciplak artwork orang lain. Nampak sangat tandus idea. Kesian.

No comments:

Post a Comment